L'escola endins

Horari
1r D’ESO  ·   2n D’ESO  ·   3r D’ESO  ·   4t D’ESO  ·   1r BATXILLERAT  ·   2n BATXILLERAT  ·  

Calendari

Directori

Consell escolar

Serveis
Menjador  ·   Secretaria  ·   Administració  ·   Esport  ·   Psicopedagogia  ·   Coral  ·   Anglès i francès extraescolar

NOTÍCIES SÚNION

18/11/2015

Interpretació de Góngora per Aurora Gargallo i Paula Morales

Els alumnes de 1r de BATX que cursen la matèria

Amb aquest títol es presenta el projecte multidisciplinar entre les matèries de Cultura audiovisual i Literatura castellana de 1r de Batxillerat.

El projecte, guiat per en Jordi Casademont i la Carme Cerrillo, ha volgut fondre dues expressions artístiques, la poesia i la fotografia, aparentment allunyades posant imatge a poemes del Barroc espanyol.

En grups de dos o tres alumnes amb un representant de cadascuna de les matèries implicades, cada equip ha triat un poema entre cinc possibles dels dos millors poetes del segle XVII espanyol: Francisco de Quevedo i Luis de Góngora.

Els alumnes han interpretat i han realitzat una creació fotogràfica que il·lustra la totalitat del text o tan sols una part, tot deixant via lliure a la creativitat dels autors, de manera que, a vegades la imatge es correspon amb el sentit literal del text i d’altres reflecteix una visió més subjectiva i lliure.

Les fotografies s'exposen al passadís d'exposicions del fòrum fins el dia 27 de novembre.